Agenda

Anna Hierro, ha treballat com a ballarina i intèrpret a la ITDANSA jove companyia de l’Institut del Teatre, a Plan B Danza (Sagardoy-Bravo), amb Gelabert Azzopardi cia, Electronic Performers (Oscar Sol), amb Eulàlia Bergadà, Ballet Contemporani de Bcn (Festival Grec 2015), amb Siberia-Paloma Muñoz, Cross Connection Ballet de Copenhage (2012), Laia Santanach, Konic Thtr i amb la companyia La Veronal (des de 2008 fins l’actualitat). També ha treballat com a intèrpret i assistent de moviment pels directors teatrals Àlex Rigola, Nao Albet&Marcel Borràs, Silvia Delagneau i Jordi Oriol.

Des de 2014 desenvolupa el seu propi projecte de so i moviment “Ensemble Topogràfic” juntament amb el músic Carlos Martorell, amb el qual ha estrenat tres espectacles i editat dos discs, a més de participar en festivals com Eufònic o Primavera Sound entre altres. També és des de 2018 és membre fundadora i intèrpret del col·lectiu de ballarins “HOTEL” amb qui ha estrenat obres de Marie Gyselbrecht (Pepping Tom) i Quim Bigas.
Paral·lelament ha treballat com a actriu, ballarina i coreògrafa en publicitat i videoclips de la mà de directors com Lyona Ivanova, Mai Balaguer o Alan Masferrer.

És llicenciada en història de l’art.